Elektrolinna Oy
  Uutiset   |   Yritysinfo   |   English   |   Linkit   |   Yhteystiedot   |   Palautelomake   |   Toimitusehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Ohjeet
  TUOTEHAKU
 
  TUOTELUETTELO
 
Voit tilata samalla myös seuraavien
toimittajien tuotteita:
 
 

Käytämme evästeitä verkkokauppamme toiminnoissa ja sivujen kävijäseurannassa.
 
Tietosuojaselosteessa kerromme lisää evästeistä ja verkkokaupassa tapahtuvasta tiedonkeruusta.

 
24.03.2020Toimituksiin ja tavaran saantiin viivettä!
23.12.2019Meiltä saatavissa myös teollisuuden elektroniikka korjaukset. Kysy lisää!
19.11.2019Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin Hämeenlinnaan!
Vanhemmat uutiset: Uutisarkisto
  
Uutta: Tuotteiden saatavuus merkintä uudistui
15.04.2011
 
 
Verkkokaupan entinen saldo liikennevalo on uudistettu. Saldo liikennevalo on korvattu värikoodilla sekä tekstillä joka kertoo tuotteen arvioidun toimitusajan varastoomme.
 
Merkintä perustuu toimittajalta saatavaan tietoon tuotteen saatavuudesta. Osa tuotteistamme on jo merkitty uusilla värikoodeilla joka antaa paremman tiedon tuotteen saatavuudesta. Oletus saatavuus kun tuote on loppu on 2-4 vrk, joka onkin useimpien tuotteiden kohdalla oikea. Joidenkin tuotteiden toimittajilla voi olla pidempi toimitusaika meille kuin 2-4 vrk.
 
Pahoittelemme, että ihan kaikissa tuotteissa ei ole vielä oikeaa värikoodia näkyvillä ja tuotteen saatavuus voi poiketa siitä mitä värikoodi ilmoittaa.
 
Samalla poistimme tilauslomakkeelta kyselyn, jossa tiedusteltiin tuotteiden jälkitoimituksesta. Pääsääntöisesti jos tuote on loppu tilaushetkellä ja sitä on tulossa varastoon 2-4 vrk kuluessa niin kaikki tuotteet toimiteen samalla kertaa. Mikäli jollakin tuotteella on pidempi toimitusaika toimitamme sen rahtivapaasti jälkitoimituksena. Ilmoitamme myös sähköpostilla asiakkaalle, mikäli jonkin tilatun tuotteen toimitusaika poikeaa saatavuusarviosta.
 
Lähetyksen toimitusaika muodostuu käsittelyajasta, tuotteiden saatavuudesta sekä ajasta kun lähetys kulkee postissa. Tuotteiden saatavuustieto ei ole reaaliaikainen.
 
Punaisella värillä merkityn tuotteen toimitusaikaa ei ole vahvistettu ja emme suosittele tilaamaan tuotetta ennen kun on varmistettu tuotteen saatavuus ja toimitusaika myynnistä sähköpostilla tai puhelimella.
 
 
Elektrolinna Oy
Asiakaspalvelu
 
 
  OSTOSKORI
Kori on tyhjä.
 
 
 
© Elektrolinna Oy 1996-2020