Elektrolinna Oy
  Uutiset   |   Yritysinfo   |   English   |   Linkit   |   Yhteystiedot   |   Palautelomake   |   Toimitusehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Ohjeet
  TUOTEHAKU
 
  TUOTELUETTELO
 
Voit tilata samalla myös seuraavien
toimittajien tuotteita:
 
 

Käytämme evästeitä verkkokauppamme toiminnoissa ja sivujen kävijäseurannassa.
 
Tietosuojaselosteessa kerromme lisää evästeistä ja verkkokaupassa tapahtuvasta tiedonkeruusta.

 
24.03.2020Toimituksiin ja tavaran saantiin viivettä!
23.12.2019Meiltä saatavissa myös teollisuuden elektroniikka korjaukset. Kysy lisää!
19.11.2019Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin Hämeenlinnaan!
Vanhemmat uutiset: Uutisarkisto
  
BBC MICRO:BIT julkaistu tänään Suomessa!
25.01.2017
 
BBC:n suunnittelema Micro:bit on tänään 25.1.2017 julkaistu myös täällä suomessa, ja niinpä meillä on etu toimia sen virallisena jälleenmyyjänä heti alusta alkaen!
 
Micro:bit on opetuksellinen ja luovuuteen inspiroiva työkalu ja on aktiivisessa opetuskäytössä mm. Britannian kouluissa.
Se sopii hyvin peruskoulun kaikille tasoille. Laitteen yksinkertaisuus ja monipuolisuus tekee siitä helpon ja hauskan tavan aloittaa digitaaliset kokeilut. Lisäksi micro:bit antaa mahdollisuuksia ja haasteita myös kokeneille koodareille, taiteilijoille, tiedemiehille ja insinööreille.
 
Voit käyttää BBC micro:bittiä kaikenlaisten laitteiden rakentamiseen roboteista musiikki-instrumentteihin - mahdollisuuksia on todella paljon.
Tällä pienellä levyllä on monipuoliset ominaisuudet, kuten 25 punaista lediä, joilla voit näyttää viestejä. Levyllä on kaksi ohjelmoitavaa painonappia, joita voit käyttää esimerkiksi peliohjaimina tai soittolistan "pause" ja "skip" näppäiminä.
Havaitsee liikkeen ja kertoo myös liikesuunnan. Voit käyttää Bluetooth liitäntää kytkeäksesi levyn muihin laitteisiin ja Internetiin - nokkelaa!
 
Micro:bit-levyä voit ohjelmoida editoreilla, jotka toimivat PC:llä, tabletilla tai mobiililaitteella. Voit ladata mobiililaitteisiin tarkoitetun sovelluksen, jolla voit lähettää koodin micro:bittiin Bluetooth-yhteyden avulla.
 
Lue lisää ja tutustu koodaustyökaluihin: Virallisilta verkkosivuilta
 
Siirry tilaamaan: MICRO:BIT
 
 
 
 
 
 
 
  OSTOSKORI
Kori on tyhjä.
 
 
 
© Elektrolinna Oy 1996-2020