Elektrolinna Oy
  Uutiset   |   Yritysinfo   |   English   |   Linkit   |   Yhteystiedot   |   Palautelomake   |   Toimitusehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Ohjeet
  TUOTEHAKU
 
  TUOTELUETTELO
 
Voit tilata samalla myös seuraavien
toimittajien tuotteita:
 
 

Käytämme evästeitä verkkokauppamme toiminnoissa ja sivujen kävijäseurannassa.
 
Tietosuojaselosteessa kerromme lisää evästeistä ja verkkokaupassa tapahtuvasta tiedonkeruusta.

 
24.03.2020Toimituksiin ja tavaran saantiin viivettä!
23.12.2019Meiltä saatavissa myös teollisuuden elektroniikka korjaukset. Kysy lisää!
19.11.2019Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin Hämeenlinnaan!
Vanhemmat uutiset: Uutisarkisto
  
Verkkomaksaminen uudistui!
26.03.2010
 
 
Reaaliaikainen verkkomaksaminen on nyt mahdollista kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa. Kaupan maksutapavalikkoon on myös lisätty erilaisia toimitustapoja.
 
Kaikilla muilla suomalaisilla pankeilla on käytössä normaali verkkomaksupanike paitsi Nordea Pankilla, joka ei toimi samalla tavalla yhteistyössä Suomen Verkkomaksujen kanssa kuin muut pankit. Nordean asiakkaat voivat kuitenkin maksaa reaaliaikaisella tilisiirrolla ostokset. Maksu tapahtuu asiakkaan verkkopankin kautta normaalin laskun maksamisen tavoin, virtuaaliviivakoodia hyödyntäen. Tilisiirto maksussa on hieman enemmän vaiheita kuin tavallisessa verkkomaksussa. Tilisiirto maksamisen aluksi annetaan asiakkaalle selkeät ohjeet, joiden mukaan maksu onnistuu useimmilta.
 
Maksun voi suorittaa myös kaikkien pankkien Luottokunnan hyväksymillä luottokorteilla joita ovat Visa, MasterCard, Visa Electron ja Eurocard.
 
Asiakkaat, jotka eivät halua maksaa verkossa tai joille se ei ole mahdolista voivat edelleen tilata tuotteita postiennakolla ja maksaa ostokset samalla kun noutavat ne.
 
Yritysasiakkaille on käytössä myös ennakkotilisiirto, joka toimitetaan automaattisesti sähköpostilla heti tilauksen jälkeen.
 
 
Toivomme, että uudistukset auttavat tekemään helpompia ostoksia.
 
 
Elektrolinna Oy
Asiakaspalvelu
 
 
  OSTOSKORI
Kori on tyhjä.
 
 
 
© Elektrolinna Oy 1996-2020